Relining - Återställer stammens funktion

Är din bostad eller fastighet i behov av rörinfodring?

Kontakta oss

Välkommen till Pronc AB

Vi är auktoriserade installatörer för Sacpipe Connection System som idag är vår huvudleverantör av material och verktyg för rörinfodring av avloppsvatten och dagvatten. Genom utmaningarna som vi ställs inför och ett nära samarbete med Sacpipe, fortsätter dom utvecklingen av produkterna vi använder för att hela tiden hitta smarta lösningar. Vi utför heltäckande relining samt avloppsspolning. I samtliga uppdrag erbjuder vi även rörsökning med video - på så vis har vi möjlighet att upptäcka eventuella andra skador eller problem som vi då kan ta hand om i ett tidigt skede. 

 

Gör en hållbar investering i ditt avlopp

Vi tänjer på gränserna för vad som tidigare varit möjligt när det gäller renovering av din fastighets avloppssystem eller ditt dagvattensystem. Inga avloppssystem håller för alltid och det kommer en tid då ditt nuvarande system inte längre är säkert eller fungerar som det är tänkt. Som privatkund kan det dessutom vara värdefullt att veta att du har möjlighet att utnyttja ROT-avdrag på våra tjänster. Kontakta oss om du har frågor eller önskar rådgivning - Vi ser fram emot att höra från dig!

Onyx mindre

Relining

Helhetslösning inom avloppsteknik med Sacpipe Connection system. Relining är en modern och hållbar metod som gör dina rör till nya och ser till att de inte kommer behöva bytas under lång tid.

Läs mer
avloppsspolning pronc ab

Avloppsspolning

Underhåll dina rör med spolning. Vi spolar avloppsrör, dagvattensrör och
erbjuder även filmgranskning efter utfört arbete. Vi utför även
fräsning av rören vid behov.

Onyx mindre

Om oss

Pronc AB är specialiserade inom relining. Våra medarbetare har stor kunskap och vi arbetar för att ständigt ligga i framkant gällande ny teknik och marknadsledande produkter.

Läs mer

Önskar du en offert?

Vi arbetar i hela Skåne. Tveka inte på att kontakta oss om du är i behov att se över ditt rörsystem, eller om du har några andra frågor!

Relining
Avloppsspolning
Övrigt
hCaptcha