Återställ stammens funktion med relining

Vi använder rörinfodringar för att uppnå bästa resultat

Stresstestad hållbarhet i upp till 50 år

Krav på egenkontroll - filminspektion av hela systemet

Kontakta oss

Relining - effektivt och smidigt alternativ till stambyte 

Relining/rörinfodring är en innovativ metod för att renovera dag- och spillvattenledningar. Istället för att bila fram eller gräva upp för att byta ut gamla rör, kan man nu ge dem nytt liv med hjälp av relining. Med denna kostnadseffektiva teknik så spar du mycket tid och det blir en minimal störning för dom boende. Så varför inte överväga relining som ditt första alternativ?

Vad innebär egentligen relining?

I korthet handlar relining om att renovera avloppsrör inifrån. Istället för att gräva upp och byta ut gamla och skadade rör, införs en flexibel strumpa inuti det befintliga röret. När denna infodring har härdats, fungerar den som ett helt nytt rör inuti det gamla.

 

Avloppsfilmning för att upptäcka fel och säkra utfört arbete

Vi inspekterar rören både före och efter reliningen med kamera. Vi gör löpande dokumentation och efter avslutat arbete går vi igenom materialet och fyller i en egenkontroll till dig som kund. Kontrollen innefattar en dokumentation på vad vi har gjort samt eventuella förslag på ytterligare åtgärder. Fördelen med avloppsfilmning är att man kan upptäcka fel eller brister och åtgärda dessa i ett tidigt skede samt säkerställa utfört arbete.

 

Fördelarna med Sacpipe Connection Systemet

Systemets hållbarhet motsvarar nya PP-rör och har genomgått tester som visar att det har en åldersbeständighet på minst 50 år. Vi använder oss av ett flexibelt sömnlöst foder och installerar nya självbärande rör. Vi rörinfodrar rör från 50-250 mm.

 

Kontakta oss om du har frågor gällande ditt system och önskar rådgivning.

Fem anledningar till att välja relining - vårt expertområde

1

Flexibelt sömnlöst foder

2

Nya självbärande rör

3

Skarvlöst rörsystem

4

Hållbarhet som motsvarar nya PP-rör

5

RISE CR 072 Godkänt