Jobba här

Just nu söker vi en ny kompetent medarbetare till vårt team

Vill du bli en del av oss på Pronc AB?

Pronc AB är ett mindre företag med stor kompetens och erfarenhet inom rörinfodring. Vi är specialiserade på relining och erbjuder våra kunder ett heltäckande arbete som möjliggör att få gamla rör att bli som nya igen. Nu söker vi en engagerad och driven medarbetare som vill bli en del av ett målinriktat team.

 

Vi utgår från Helsingborg och tar uppdrag i södra Sverige. Företaget har en tydlig vision om att leverera tjänster av högsta kvalitet genom att kontinuerligt sträva efter förbättring och innovation inom vårt fält. Vår ambition är att inte bara möta utan att överträffa kundförväntningarna med varje projekt vi tar oss an. Nu söker vi en ny engagerad medarbetare till vårt team – är det du?

 

Uppdraget:

Tjänsten som reliningtekniker innefattar flera olika moment för att säkerställa ett lyckat slutresultat. Arbetet består dock i huvudsak av relining. Tididgare erfarenhet av rörinfodring är därmed meriterande. Vi har möjlighet att utbilda rätt person för rollen, därav ser vi även att stort intresse och nyfikenhet för yrket är meriterande.

 

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av relining och rörinfodring (meriterande men inget krav).
  • Innehar B-körkort (BE-körkort är meriterande men inget krav).
  • Är engagerad i ditt arbete och ser varje uppgift som en möjlighet till att leverera ett bra resultat.
  • Är flitig, flexibel och har en stor vilja att utvecklas inom arbetsområdet.
  • Har god samarbetsförmåga och trivs i ett sammansvetsat team där alla arbetar tillsammans mot gemensamma mål.
  • Har god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.
  • Är noggrann, systematisk och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi förväntar oss att du har ett starkt engagemang för ditt arbete och ser positivt på utmaningar som en del av vägen mot framgång. Ditt sätt att närma dig arbetsuppgifter och problematik kommer att vara avgörande för att trivas hos oss. Din personliga profil och samarbetsförmåga tittar vi därmed lite extra på.

 

Vad vi erbjuder:

Hos oss blir du en del av ett företag som värderar kvalitet och kundnöjdhet över allt annat.
Vi främjar en trivsam arbetsmiljö där ditt arbete gör skillnad och bidrar till företagets framgång. Du får möjligheter till personlig och professionell utveckling inom en växande bransch. Vi tror på ett starkt samarbete och öppen kommunikation med ett team där alla stödjer varandra och arbetar mot samma mål, vilket speglar hela vår verksamhet.

 

Är du personen vi söker? Vill du bli en del av vårt team och bidra till gemensam framgång? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team i Helsingborg.

 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

BILD KOMMER

Maila din ansökan till:

relining@proncab.se

 

Ansökan är öppen t.o.m 31/5-2024